WebinarWebinar
Impact van hybride werken op mentaal welzijn

Op het eerst zicht brengt hybride werken heel wat voordelen met zich mee. Er is meer flexibiliteit, controle en (vrije) tijd omdat je zelf beslist wanneer en waar je werkt. Toch heeft 74% van de werknemers nieuwe uitdagingen op vlak van mentaal welzijn sinds ze de keuze hebben om thuis of op kantoor te werken. We vergeten al snel de uitdagingen die bij hybride werken komen kijken zoals o.a. verhoogde eenzaamheid, een always on mentaliteit en een verlaagde productiviteit. Dit kan je alleen oplossen door een mentaal gezonde hybride werkplaats te creëeren. 

Samen met Lieselotte Ceusters, consultant bij Brightwolves, en SDWorx bespreken we hoe we mentaal welzijn tastbaar kunnen maken in een hybride werkomgeving.

Vul hiernaast je gegevens in en voor je het weet zit de herhaling van het webinar in je inbox.

Voornaam

Achternaam

E-Mail *

Door dit formulier in te dienen, ga je ermee akkoord dat we de door jou verstrekte gegevens mogen gebruiken om contact met je op te nemen. We nemen enkel contact met je op over informatie rond jouw inzending en de producten en diensten van BloomUp. Meer informatie hierover vind je terug in ons privacybeleid.