Laagdrempelig, persoonlijk en veilig

Samen op weg met je mentale sidekick

De stap zetten richting mentale hulp kan een grote uitdaging zijn. Wij willen de stap verkleinen door een laagdrempelige oplossing aan te bieden. We zijn je partner in mentaal welzijn voor jou organisatie en zorgen ervoor dat je werknemers makkelijk en snel toegang krijgen tot mentale ondersteuning. De stap zetten was nog nooit zo makkelijk. 

blogo
Persoonlijke begeleiding en ondersteuning

We geloven niet in één oplossing die voor iedereen werkt. Elke werknemer heeft andere noden en behoeftes. We doen er alles aan je medewerkers te matchen met een professional met wie het echt klikt.

blogo
Een veilige en vertrouwde omgeving

We willen ervoor zorgen dat iedereen vrij kan spreken over eender welk onderwerp. Vertrouwen is dan ook onze belangrijkste waarde en die waarde delen we met onze community. Alle professionals zijn daarnaast gebonden aan het beroepsgeheim. Je medewerkers zijn dus in veilige handen.

blogo

De beste mentale hulp voor je werknemers

8

jaar gemiddelde praktijkervaring

BlobInfoImage

+35

specialiteiten, verdeeld over +150 zorgverleners

BlobInfoImage

6

therapietalen (NL, FR, EN, PT, ES, DE)

BlobInfoImage

Met zorg geverifieerd door BloomUp

De kwaliteit van de zorg op BloomUp is onze topprioriteit.

Onze criteria

Alle professionals op BloomUp zijn klinisch psychologen, orthopedagogen of erkende psychotherapeuten die in het bezit zijn van een erkenningsdocument van het Agentschap Zorg Gezondheid. Ze volgen op frequente basis supervisie of intervisie.

blogo
Ons selectieproces

Na een eerste selectie worden alle kandidaten geïnterviewd door onze interne klinisch psycholoog. We gaan hun ervaring in oplossingsgericht werken alsook digitale vaardigheden na. We werken zij aan zij met professionals die onze aanpak, onze waarden en onze visie ondersteunen.

blogo
Waar we naar op zoek zijn

Bij BloomUp willen we je zo goed mogelijk in contact brengen met een professional die bij je past. We selecteren mentale sidekicks met verschillende specialiteiten, van diverse nationaliteiten en met verscheidene culturele achtergronden.

blogo
Book Demo Image
BEDRIJVEN

Praat met een expert

Ontdek of BloomUp iets kan betekenen voor jouw medewerkers. Verlaag samen met ons de drempel naar mentale ondersteuning en versterk je team!

Samen voor een mentaal veerkrachtiger België

b-logob-logob-logob-logo